lacika87 Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34036
"Most télleg nem azért, de egy 530d-t az 535i cápámmal is megfogtam, az E34 540i-vel meg csak könnyed ujjgyakorlat."

Mivel az e39-ek nagy részében már minimum 300.000 van,és nem mindegyik úgy van szervizelve,ahogy kéne,így előfordulhat... Plusz szinte mindegyik automata,nagy százalékuk már picit ellustult váltóval! Nem tudom...Egy kevés kilométeres,jó váltójú,192 lovas 530d-vel szemben már nem biztos,hogy sok esélye lenne az 535/540 i-nek,de lehet,hogy mégis!

"De biztos jó autó annak, aki arra vágyik, csak engem a dízelpóva nem érintett meg."

Áh,Nekem benzines lehetetlen dolog lenne,mivel a dízel jobban megfogott valamiért,plusz 70%-ban városban mozgok,így összesen éves szinten 40-50.000-et,szóval a fogyasztás sem az utolsó szempont! Nem nagy a lábam,42-es,de annál nehezebb,így fogyasztásilag bármilyen autóból érdekes dolgokat tudok kihozni normál,városi használat mellett! :-D

"Egyébként még mindig nem igazán értelek. Nem baj, ha olyanra alakítod a cápát, amilyenre neked tetszik, de ha ezt bemutatod a "nagyközönségnek", akkor vállald fel a negatív kritikát is! Nomeg az mostanra az egész átfordult abba az irányba, hogy te ismételgeted, hogy neked és a szüleidnek milyen marha sok pénzetek van, és hogy minden cuccotok milyen drága volt. Ez tök jó, csak senki nem kíváncsi rá, és a fórum nem is erről szól. Hidd el, nem te vagy az egyetlen gazdag ember -illetve gazdag ember fia- a fórumon, talán olyan is van, akinek még nálatok is sokkal több pénze van, de nem mondogatja, mert minek? Ez a fórum nem erről szól. Ez az autók szeretetéről szól, az életérzésről, és a közösségről, mert az évek alatt már kialakult egy kisebb társaság, akik személyesen is jól ismerik egymást."

Fel is vállalom,de miután a negatív kritikákat próbáltam tök kultúráltan kimagyarázni,csak durvább reakciókat kaptam,nem 1-szer,nem 2-szer! Átfordult valóban,mert a sok arrogáns támadás kissé felverte az agyam,hogy mit kell támadni a semmiért,miért kell agresszívan,sokszor bunkó módon reagálni... Mással nem igazán tudtam visszavágni,olyan felzaklatott állapotban! Ha tök nyugodtan,viszonylag baráti hangnemben kaptam volna a kritikákat,lehet fél év múlva se tudtátok volna meg,hogy havonta kb mennyit keresek,stb... Persze,hogy nem erről szól ez a fórum... A sok pátyolgatástól,stb.-től Én is átérzem a 735 lelki világát! Ott kezdtem,hogy amikor elhoztuk 4 napig takarítottam,az utolsó csavarig (kárpittisztítás /csomagtartóban is/,műszerfalápolás,bőr áttakarítása,bőrápolózása,műszerfalsúrolás,leápolószerezés,külső mosás,polír.........)! :D

"Ha az ember újként bekerül egy ilyen helyre, és valami különlegeset, az itt megszokottól eltérőt mutat fel, akkor előfordul, hogy leveszik róla a keresztvizet, és kap egy kis osztást. Ahogy olvashattad, Miki 24V is megkapta, többek között tőlem is, aztán ma már együtt dolgozunk. A stílus? hát az néha egy kicsit nyers, vannak itt néhányan -köztük jómagam is, aki kb egy drótkefe szociális érzékenységével rendelkezem :)- akiknek nem túlzottan cizellált a lelkivilága, szóval a stílus az ehhez mérten nyers lesz kicsit. Viszont ha ezekre nem egyből visszatámadsz, és a kiváltságos helyzeteddel dicsekedsz, hogy a téged megsértőket a "földbe döngöld" akkor adhadsz esélyt arra, hogy megismernek és bekerülsz a közösségbe. Ha személyesen is ismernek, akkor már az emberek sokkal elnézőbbek lesznek, és jobban tolerálják azt, hogy te más szempontok és más ízlés alapján építed az autódat, mint ők."

Igazad van végülis,lehettem volna türelmesebb is,de sajnos gyárilag kissé robbanékony vagyok,főleg így karácsony táján,mikor azt sem tudom hol áll a fejem

"Egyébként meg sztem nem szerencsés ismeretlenül véleményt mondani emberekről, még akkor sem, ha ez csak egy virtuális helyszín."

"Pl. biztos lehetsz benne, hogy Miki 24V nálad, de még sokaknál is többet tud a BMW-kről, akár a régiekről, akár az újakról "amikhez pénz kell', mivelhogy egy BMW szervízt működtetünk közösen, és elhiheted, láttunk már egyet-smást."

Én azt nem mondtam,hogy okosabb vagyok nála,hiszen engem más nem érdekel,csak a 735i e23,520d,525d,525tds,530d e39,520-535d e60,725 tds,730d!

''Ebből következően bátorkodom megjegyezni, hogy szerénységemnek is van egy csekélyke rálátása a témára. Szóval azért ne gondold, hogy olyan sok újat tudsz mondani pl. Alpina témában. ;) Persze jó pap is holtig tanul, mi is folyamatosan képezzük magunkat, hogy naprakészek lehessünk, de azért kiigazodunk a kék-fehér emblémák világában. :)"

A kék fehér emblémánál nincs szebb a világon!

"Végszóként azt mondhatom, amit már az előbb is írtam, ha egy kicsit nagyobb "alázattal" (szándékosan idézőjelben írtam az alázatot) viseltetnél a fórumtagok felé, akik náladnál sokkal régebb óta itt koptatják a billentyűket, és nem utolsó sorban az autó felé, akkor talán idővel befogadnának a közösségbe, és sokkal jobban tiszteletben tartanák, az övékétől esetleg eltérő ízlésedet BMW témában."

Jó...renbden,megfogadom jótanácsod! De nem nagyobb alázatra van szükségem...Inkább valami tabira,amit minden reggel beveszek,és segít,hogy csak akkor pattanjak el,ha kb 10-szer ugyanazzal baszogatnak,vagy hasonló! Na mondjuk a baszogatós hsz.-ok száma már bőven átlépte a 10-et az első pár óra után,tehát itt már az a tabletta sem hatott volna! :D

Részemről többet nem tudok a témához tenni, de remélem a többi tiszelt fórumtárs is abbahagyja a szurkálódást, mert mindaddig a vita menni fog. Olyan ez, mint egy gumicsont. Ameddig rágjátok, addig csipog.

Jó éjt mindenkinek részemről is!
Előzmény: Sabc (34034)