localhost Creative Commons License 2007.12.19 0 0 3601
Meghalt a király, éljen a király!

Stílusosan az "Elbúcsúzom" c. Solaris Fusion számmal elköszönt a zenekarból Bartha Gyuri.
Szép volt Gyuri, és KÖSZÖNJÜK eddigi munkádat.

A helyét SOMOS András vette át, aki bemutatkozó koncertjén véleményem szerint brilliánsan játszott, derekasan megbírkózott a nem kis feladattal, a hagyományokkal, az előítélettel.
Szép volt András, KÖSZÖNJÜK!

Mindenesetre, ha ma valaki betévedt volna a Benczúrba SF-koncertre, de úgy, hogy azelőtt sosem hallotta volna a Solaris-családfa muzsikáját (létezne ilyen ember ?), akkor ma egészen biztsoan azt hihette volna, hogy ez a Solaris Fusion egy amolyan "dzsesszrock" zenekar. Mert ma az egész "somosandrásolt" zenekar úgy szólt, mint egy amolyan "dzsesszrock" zenekar.
És ez azért nekem annyira nem tetszik!
András fuvolajátéka (kívülállóként) igen példás, de a játékSTÍLUSA egy picit stílusidegen.

Ezt majd még egy picit fejtegetni fogom - de csak később!

Most még annyit, hogy nem igazán tudtam méltányolni ma a zenekar munkamorálját!
Káptalan Bandi végre előmerészkedett az oszlop mögül, de mégis többet láttuk a hátát, mint ameyyit előrefordult. Tamás is igen sokat nézett hátra Laci felé. És ha már ezt láttam, azt is láttam, hogy Laci sem igazán látszott felszabadultnak, Vali is leginkább lefelé nézett.

Drága édes zenekarom!

Elhiszem, hogy a feladat óriási koncentrációt igényel, de próbáljatok meg többet NEKÜNK(!) játszani, időnként ki-kipillantva (szemkontaktus) a közönségre.

Vagy csak nekem van ilyen napom - meglehet.