Miki 24V Creative Commons License 2007.12.18 0 0 33957

"1.:Ahhoz képest sok,hogy mellette dolgozom a családi nagy vállalkozásban,komoly barátnőm van,tanulok,van időm a barátaimra! Ja meg alig 20 évesen más hülye gyerek szerinted megcisnálja,hogy nem kér az apjától pénzt kocsira,holott az apja megtehetné,hogy kirak elé egy 5 millás akármilyen kocsit KP-ra (NEM hitelre),hogy menjél,de óvatosan...Ahelyett Én kitaláltam valamit,rengeteget utánajártam,és 1 év alatt van belőle egy újszerű állapotú E23 735 i-m,egy gyári állapotú,fullos Merc.124-em,de a Merci helyett maximum 1,5 éven belül E39 525/530 da vár!"

Igen, van más ilyen "hülye gyerek" is, csak ezeket elérte 17-19 évesen.

Csak a leírtak miatt egy jó tanács,amit fogadj meg tőlem. Az élet olyan,hogy ilyen magasról lehet nagyon nagyot esni,ami után annak is tudsz örülni,ha meg tudod tartani pl. az E23-at. Ezt nem üres levegőbe beszélésnek szántam,hanem sajnos tapasztalat,amit nem kívánok senkinek. Inkább ne dicsekedj ,hogy milyen haverodnak milyen xenonos autója van és mennyi, hanem rendezkedj be úgy,hogy ha bukik körülötted valaki,akkor amiket megszereztél,ne veszítsd el.

Amúgy személy szerint én sem bírtam magammal és nem tudtam gyári állapotban hagyni az E12-őmet, ezért került bele 24V motor, most majd automata váltó, meg minden,ami számomra szép és lett egy 3 generációt átölelő kívül öreg,de technikailag modern BMW-m :)

Ha esetleg V12,vagy V8 felé kacsintgatsz, az is megoldható, csak szólj és akkor lesz egy olyan autód,ami kitűnik a sorból és garantáltan senkinek sem lesz ugyanolyanja.

Minden jót és ne olyan hevesen :)

Előzmény: lacika87 (33945)