Látom már, hogy ha filmekkel akarok valamit, kell egy új gép. :((( Firewire lyukon már én is tűnődtem, le kéne hasalni a gép háta mögé, nekem úgy rémlik, van kettő is, de lehet, hogy rosszul láttam. (Sötét volt, tudod, nem volt áram. :))
Vicc off.
A felvétel gyors. Egész egyszerűen hangostul, képestül, mindenestül kb kétszeresére gyorsul lejátszáskor. Azon is gondolkodtam már, nincs-e valami hiányzó kodek, mert már volt olyan avi-film, amit belenézés céljából :) letöltöttem, de a BsPlayertől kezdve az akármilyen lejátszóig is ugyanezt produkálta, gyorsabban játszotta le. De azt, amikor kiírtam dvd-re (persze szigorúan avi-ban maradva) az asztali lejátszó gond nélkül vitte rendes tempóban.
Fölös futó programokat kilövöm, de a gépem sajna tényleg régi - jobb, ha bevallom, öt éves.
Studio 11 + van, ezek szerint erre a gépre kár volt felrakni.
Kicsit tátva maradt a szám a leírásodon, a te géped biztos tisztességes, és az is ilyen időkkel dolgozik? Asszem meg kéne maradnom a Word&Excelnél. :)) Jelenleg az a baj, hogy adatvesztés nélkül dv-minőségben nem tudok beolvasni. Már csak azon kínlódok, hogy átmenetileg legyen egy viszonylag nézhető nyers anyag, szalagavató bálról van szó, egy halom drága gyermeket esz utána a fene, annak is örülnének szerintem, ha videokazettán adnám oda. (Alighanem az lesz a "vég"állomás. :()
Kicsit elkedvetlenedtem, karácsonnyal is kéne törődni, most a párom a soros, hátha többre jut.
Nagyon-nagyon köszönöm a velem való törődésedet! Boldog ünnepeket!