Tudod, itt a házunkban lakott egy kiskölyök. Azóta felnőtt és elköltözött, de amíg itt lakott, mindennaposak voltak a lopások, utcai járókelők fejére vizeszacskók dobása, csendháborítás, rendőrség. Egyszer 17 évesen elkapott egy fiatalabb gyereket, megverte és kirabolta, vitte a pénzét, telefonját, mindent, aztán előzetesbe került, de hazajött, mert kiskorú volt. Később komolyabb ügyei is voltak. Ami furcsa mindemellé, hogy fehér bőrű volt, mint a frissen esett hó.
Na, ezt a kölyköt én is szívesen megvertem volna, de sajna tudom, hogy a verés - legalábbis a törvényileg "megengedett" szintig - csak a bőrt vastagítja. Persze ha eltöröm egy-két lábát, az jobb lecke, de azért meg én kerülök bajba. Szóval vacilláltam, amíg el nem húzta a csíkot.
Persze lehet, hogy az ilyen is macskával kezdte, bár nem tudok róla, de csak azért mondtam el mindezt, hogy realizáld: van nagyobb vétek is a macskadriftelésnél. Felháborodásodat és energiádat tartogasd arra az időre, amikor majd a te gyerekeden driftelnek. Szerintem.