adam0606
2007.12.15
|
|
0 0
422
|
Üdv Szeretnék kérni egy kis helpet. Van egy viszonylag nagyobb szintim amin nemrég elég komolyan elkezdtem zongorázni alap kottaismeretekkel, csak le szeretném cserélni digit. zongorára. A Casio és Yamaha hangszereket nézegettem, de jó lenne tudni mások véleményét is. Hangja mindkettőnek tetszik, de a Casio-nak könnyebben járnak a billentyűi... Ez lenne az egyik. A másik (kissé nem épp idevágó dolog), hogy kellene egy jó tanár. Most kezdtem el zongorázni kb. 1 éve és most már a Chopin Heroic Polonaise-nél tartok, de a jazz is érdekel, meg boogie-woogie (azokból is játszok) Őszintén szólva az utóbbi időben elgondolkoztam a zenei karrierben, csak hogyan tovább. Amúgy zalában élek, 20 éves vagyok és csak szakmunkásbizim van, de nem hittem volna hogy az egy éve csak hobbiszintre vett szintetizátoron így megtanulok zongorázni. És amikor akusztikus pianínó elé tudok ülni, valami iszonyat jó érzés játszani a megtanult darabokat rajta, csak úgy lesnek a rokonok. :) teljesen lelköt már a zene és a zongorázás élménye. Szal ez van. De nem szeretnék csak magamnak játszani... itt a mail címem, ha valaki tudna segíteni, annak nagyon meg köszönöm. adam0606@djuice.hu |
|