Princesse Snape Creative Commons License 2007.12.15 0 0 1649
Na, akkor én is. Pro és kontra. :)))

Igaz, hogy ez az évad nyögvenyelős, ötlettelen, helyenként mélyrepülés, sőt, zuhanórepülés (CIA-s rész abszolút zéró...- sőt becsapódás és a föld alá fúrás...), a karakterektől sikítófrászt kaptam, főleg bitch és társai. Felvillanások Cuddy, Wilson, Cam, Chase, mintha statiszták lennének és nem főkarakterek, valljuk be, már nem is azok. Emiatt tényleg egyes alá az íróknak.
Próbálkoztak különböző stílusú, habitusú embereket beválogatni ebbe a bigráderszörvájvör akármi rendszerbe, de pont azt értéke el ezzel, hogy darabos lett miattuk az egész.
Mégsem látom olyan szörnyűnek a helyzetet- most már legalább csak hárman maradtak, és szerintem 13-asból ki lehet hozni jó dolgokat, persze, ha Cameron kettővé avanzsálják (szerintem sem Cameron 2 MÉG.), akkor gratulálok nekik és meg sem érdemlik a pénzt. :-SS
Viszont érdekes, hogy Ti mind Cameron-Chase eksönt vártok; én meg pont bennük nem látok túl sok fantáziát... szerintem Chase jöjjön vissza főállásba és Foreman léceljen. Úgy megutáltam Foreman-t, olyan sótlan egy karakter lett, hogy még!! A trióban elment, de így... csak ücsörög, csóválja a fejét, morog, kiosztja House-t... ÉS?! Ez nekem nem elég.

Ettől függetlenül számomra House megmaradt (majdnem) mindig House-nak, Wilson édesebb, mint valaha, Cuddyt imádom, már amikor képernyőre kerül... belőlük kellene sok, nagyon-nagyon sok, és akkor helyrebillenne talán az egész.

Egyébként mi ez az interjú? Mit mondtak még benne a jövőre nézve?