Törölt nick Creative Commons License 2007.12.15 0 0 1648
tény, hogy jelenleg a sorozat több sebből vérzik, és ezt észre kell venniük és kezdeniük kell vele valamit

Újfent csak a Jacobs interjút tudom felhozni. Azt elolvasva nekem csak egy dolog vált világossá: fogalmuk sincs h mit akarnak és h mi lesz ebből. Mivel gyakorlatilag nincsen negatív külső jelzésük (a masszív internetes tábort kivéve), arról sem vagyok meggyőződve h egyáltalán érzik, h gondok vannak. Ahhoz rettenetesen kritikusnak és nagyon szerénynek kell lenni, h meglássák a rosszat abban, amit saját maguk találtak ki. És nagyon kell érteni ehhez a szakmához ahhoz, h hosszú távon tudjanak gondolkodni. Jelen pillanatban nem vagyok meggyőződve, h bármelyik tulajdonságnak is a birtokában vannak.

Pedig ha valamit, az ő karakterét nem kell erőltetni, mert úgy jó, ahogy van, és Hugh szerintem már álmából felkeltve is tudná hozni, de ha átesnek a ló túloldalára, akkor elveszik, amitől ez a karakter annyira jó, márpedig akkor annyi a sorozatnak

Ebben a Survivor szálban számomra teljesen elveszett House-nak, mint karakternek a sokfélesége: egyedül csak a gyerekes, poénkodó, a világot komolyan nem vevő éne maradt, lecsupaszítva mindattól, amitől igazán szerethető. Olyan volt mintha végig morfium-mámorban úszott volna: az ég kék, a fű zöld, minden szép és jó, mert sikerült egy perc alatt legalább 50 poént elsütnöm. A mélypont Cuddy és a thongja volt, nem gondoltam volna, h ilyen mélyre süllyedhet ez a sorozat. Még a Cuddy/House, Wilson/House interakciók is sablonossá és unalmassá váltak, amit szintén nem gondoltam volna h valaha bekövetkezhet. Az a baj, h azzal, h kivették Chase-t, Cameron-t és Foremant, nemcsak egyszerűen a rajongóikat bosszantották fel, hanem megkavarták az egész kapcsolatrendszert, az egész kis mikrokozmoszt, amit három évad alatt felépítettek. Gyakorlatilag nem sikerült fenntartaniuk azt a nagyon vékony szálat, ami a teljes fikció és a "még elképzelhető, h megtörténhet" között van. Egyszerűen hiteltelenné vált az egész. Olyan mintha vették volna az Airnorne-nak a repülőn játszódó részét (ami akkor és ott jó volt), és készítettek volna belőle kilenc részt.

Persze lehet h nekem ez azért tűnt fel ennyire erősen, mert nagyon rövid idő alatt, darálva sikerült végignézem az 1-4. évadot és egyszerűen akkora volt a kontraszt a 3. évad (ami szerintem a legjobb évaduk volt) és a jelenlegi között, h fizikailag fáj. Mintha egy másik sorozat lenne. Amivel nincsen baj, de már van olyan sorozatom amit azért nézek, mert nem kell rajta gondolkozni. És én nagyon-nagyon szerettem azt a régit:(((
Előzmény: Candy Perfume Girl (1646)