Törölt nick Creative Commons License 2007.12.15 0 0 1644
Hát nekem pont nem ez jött le. Sajnos az első kilenc részt egyáltalán nem érintette a sztrájk, mire mi elkezdtük nézni ősszel, addigra már öt részt leforgattak. Ezt a kilencet sajnos pont így képzelték el, és szvsz ez gáz.

13-mal nekem éppen nem az a bajom, h keveset tudunk róla, hanem épp az, h túl sokat. Igen, a régiekről sokkal kevesebbet tudtunk meg az első évadban, viszont többet tudtunk meg arról, h kik is ők - abból ahogyan viselkedtek, ahogyan reagáltak - azt is tudtuk, h egyikőjük sem tökéletes, hanem nagyon is emberiek voltak /igen, még Cameron is:)))/. Így, ahogy 13 viselkedik, senki sem viselkedik. Már most ott tart a House-szal való kapcsolatában, ahol a másik három három év után tartott.

De ez nemcsak 13-mal volt így, az egész Survivor szállal ez volt a bajom. Volt egy okos, inteligens, kellően depresszív, de nagyon is átélhető sorozatom és csináltak belőle egy egytucat, miután-megnézted-rögtön elfelejted, 45 perces Jóbarátok-utánérzést. /Csak utánérzést, mert a Jóbarátok a maga nemében klasszikus./

Még szerencse, h Kutner és Taub kevésbé volt előtérben, ők még bárhova fejlődhetnek. És bízom benne, h a sorozat is visszatalál ahhoz, amitől különleges volt. És hogy valamit kezdenek House karakterével is, mert ebben a kilenc részben azt is sikerült teljesen kiiktatniuk, amitől House House.

Szóval részemről az írók kapnak egy kurva nagy egyest ezért a kilenc részért. Csak sajnos az a nagy baj ezzel, hogy ha egyszer elveszik a varázs, azt nagyon nehéz visszahozni. Ezt az egyet legalább jól látták.

/Mondtam, h jobb ha nem kezdek bele:)))/
Előzmény: mizchris (1643)