mizchris
2007.12.15
|
|
0 0
1643
|
Jó, az biztos hogy sok mindenben igazatok van, azzal kapcsolatban is, hogy nem Thirteen a legjobban megírt karakter. De azt se felejtsük el, hogy máskor 24 részük van egy-egy karakter kibontására, most meg kilenc volt összvissz, hát a karakter eddig eléggé egysíkúra sikeredett. De ugyanúgy, ahogy az első évadban még a ducklingokról sem tudtunk sokat, csak fokozatosan vált egy-egy rétegük láthatóvá, szerintem most is ezt a technikát akarták követni, de jött egy írósztrájk, ez van. Szerintem az, hogy ezidáig ártatlan naivának nézett ki, nem jelenti azt, hogy nem tud majd olyat felmutatni vele a stáb, hogy felkeltse az érdeklődésünket. Egy embernek nagyon sok arca van, az íróknak is nyilván kellett volna még az a pár rész, amiben jobban belekapnak az ő vagy a másik kettő életének fonalába.
Amiben még egyetértek: Cameron szerintem egyértelműen kerge mostmár, nagy lamúrosan eltávozott Chase oldalán, aztán mindkettő visszament a kórházba dolgozni, és Cameron nem tud leszakadni House-ról, Chase-t meg simán el fogja veszíteni szvsz. Mert teljesen éretlenül viselkedik. |
Előzmény: Candy Perfume Girl (1642)
|
|