Van Jennifer Morrisonról ilyen jellegű fotósorozat, FHM-es, bőrruhás, elég borzalmas is. :)
Sajnálom, azt belőlem nehéz lesz kinevelni, hogy ne utáljam a House-ba totál fölöslegesen beleerőltetett unalmas női karaktereket. Ha 13 lenne az első, valószínűleg fel sem tűnne, de: a kis megszállott tinicsaj, Piper Perabo, a CIA-s doktornő...ugyanaz újra és újra, egyszerűen fantáziátlan, és erőltetett már a dolog. (ezért bírtam elviselni Cut Throat Bitchet, mert ő legalább újszerű női karakter volt a House-ban) Olvastam amúgy én is Katie Jacobsnak azt a nyilatkozatát, hogy nem érti, miért mondják 13-asra, hogy Cameron2., mert abszolút nincs hasonlóság a 2 karakter között, 13 kapásból nincs belezúgva House-ba. OK, ez így leírva szép és jó, de akkor vagy valaki nagyon rosszul játszik, vagy rosszak a rendezői instrukciók, mert abból, amit láttunk, nem ez jön le.
Ennyit a karakterről.
A színésznő, mint olyan, teljesen más tészta, nem mosom össze a karakterrel. Olivia Wilde-dal tényleg nincs semmi bajom, mert miért is lenne, semmit nem tett ellenem, én csak azt mondtam, hogy ha nincs megcsinálva, egy nagy nulla a csaj. Nagyon fiatal és kiforratlan még szerintem, nem látom rajta azt, hogy olyan gyönyörű, amiylennek pl. beállítják, ahogy Wilson is beszélt róla. Egy szép kis arc, csinos, vékony, ennyi. Tucat. De dögösség, szexisség, különös vonzerő asbzolút nincs benne. Szerintem.