Zivos Creative Commons License 2007.12.15 0 0 13725
Nyilvan nem veletlenul vezetik a ranglistat akik vezetik, es nem veletlenul jutottak be az elodontobe, akik bejutottak. 1xuen nem tetszik a jatekuk, a stilusuk, maga az ember, akarmi. En szeretek X ember(ek)nek szurkolni, de nem ugy ha teljesen eselytelenek. Ha ilyen nincs keresek masik sportagat, amelyikben van. Tobbszor is valtottam kedvenc sportot egy adott szemely miatt. Ha mondjuk most a biatlonbol eltunne OEB, szerintem azt sem neznem egy darabig, vagy csak lightosan mint most a snookert. A 4 kozul Murphyt kedvelem valamennyire, erre o is 7-1 -el kezd. De az utolso 3 versenyen 4 -ben volt, es ha igy folytatja lehet egy olyan uj "kozepesebb" kedvenc, mint a Hendry utaniak, akiert megeri leulnom a TV ele ujra ha snooker megy. Ronnieval kapcsolatban, meg igaz hogy betegseg, maganemberkent meg is ertem, de azert nehogy mar szeressem mint snookerest, de inkabb mint sportolot. Viszont en valahogy nem vagyok karorvendo sem, nem azt szeretnem latni hogy elverik, mert ha semmi gondja nem lenne o volna most a kedvenc. Vitathatatlanul a 80 -as evek Davise, 90 -es evek Hendryje kategoria lehetne.
Előzmény: karesz123 (13698)