mizchris Creative Commons License 2007.12.15 0 0 1639

Csajok! Ti már be vagytok állva az ellentmondásra, ha House valamelyik potenciális jelöltjéről van szó, kivéve Cuddy-t :DD Hahó! Nem mondtam, hogy szép, különösen nem foglalkoztat, hogy szép-e, hanem hogy Cameron meg ő más karaktereknek tűnnek nekem, meg a két színésznő is. Mondjuk Kameráról pl egy ilyen fotósorozatot az életben el nem tudnék képzelni, bár lehet, hogy létezik, csak én nem láttam :)) Arra akartam rávilágítani, hogy nem tudom a két csajt egy napon említeni, sőt, most olvastam egy interjút a sorozat producerével, amiben megkérdezték,hogy milyen szerepet szánnak Thirteen-nek, és hogy nem elég-e Cameron a barnahajú, álmodozó tekintetű szerepre, mire a producer mondta, hogy természetesen nem mondhat semmi konkrétat, de Thirteen más szerepet fog betölteni, mint Kamera, meg House hozzá való viszonya is többről fog szólni, mint kémiáról :))

Amúgy Bével egyetértek abban, hogy különösebb bajom nincs a csajjal, meg még lehet belőle valami értelmes is, de Cuddy pozícióját nem féltem tőle :)) Bár már nagyon szívesen látnék arrafelé egy kis eksönt, bevallom.

Előzmény: Candy Perfume Girl (1636)