Gracioso Creative Commons License 2007.12.14 0 0 13697
Már ezerszer elmondtuk, hogy finoman szólva is furcsa a stílusa néha Ronnienak. Néha egyenesen bunkó, ezt is elismerem. De hogy bármikor bedarálja az egész mezőnyt (ha épp nem gurul el a gyógyszere) az szerintem vitathatatlan. Kb 4-5-ször volt, hogy úgy láttam kikapni Ronnie-t, hogy jó formában volt, és nem hisztizett és vesztesként távozott. (Maguire ellen 2-3 éve, mikor ő elkapta a fonalat, az ominózus 4 centurys masters döntő Higgins ellen, szintén masters döntő Hunter ellen. Sok rosszat lehet rá mondani, de azt, hogy nincs egyénisége, azt meglehetősen fura olvasni :)

Hendry pl. egy fantasztikus játékos, kedvelem, minden tiszteletem az övé (igaz, én nagyon ritkán utálom bármelyiküket is :) ), de szerintem jóval unalmasabb lehetett a Hendry-éra, mint ami most van. Mindent megnyert, szinte verhetetlen volt, és bár annyi centuryje van, mint égen a csillag, szerintem Ronnie, Robertson, Cope, Selby sokkal izgalmasabban, látványosabban játszik.

Egyébként mostanában kicsit arra megy ki itt a topikban játszma, hogy az a jó játékos, amelyik nem kövér, nem emeli fel a fejét lökéskor, nem borostás, nincs anyajegye, utálja a macskákat és szereti a befőttet...
Egyszer beleolvastam a eurosport snooker topikjába. Remélem azért oda nem jutunk el soha :)
Előzmény: Kymry (13694)