domalex Creative Commons License 2007.12.14 0 0 332

Sziasztok!

Szeretnék segíteni azoknak akik kilátástalan küzdelmeket folytatnak a penész ellen, ahogy itt olvasgattam elég sokan vannak.Én két gyermekes anyuka vagyok, egy panelház IX. emeletén lakom.Tavaly tavasszal új nyílászárókat rakattam be, és a ház is le lett külsőleg szigetelve , tök jó-tök szép volt mindne, a fűtésszezon beálltáig.Kb. két hét leforgása alatt olyan szintű penész lepte el a lakást hogy az félelmetes!!A szobákban folyt az ablakon a víz , a bejárati ajtón belül úgyszintén , a konyhában a csempén úgy folyt a víz, mintha valamit ráöntöttem volna.

Ezen a páramennyiségen semennyi szellőztetés nem segített, hozzáteszem direkt részszellőzős ablakot rendeltem drágáért, semmi nme segített.

Aztán az interneten találtam egy céget akik 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállanak arra hogy ha ők beszerelik a szellőzőberendezésüket eltűnik a penész a lakásból.Persze nem hittem el, (hiszen már mindnet kipróbáltam), de egy felmérést kértem tőlük, mondván ezzel már nem vesztek semmit.Meggyőző volt, belevágtunk, és MŰKÖDIK!!!!A beszerelés után 12-órával megszűnt a víz folyni a csempén , az ajtón , az ablakokon, nem vizes a fal, és nem dohos a levegő!!

Tiszta szívvel ajánlom mindnekinek, aki ezzel a problémával küzd.

www.amigeneracionk.shp.hu!!!!!!!