Redick Creative Commons License 2007.12.14 0 0 5679

Szerintem nem.

Biztos vagyok benne, hogy első körben a leginkább nélkülözhető légiósunk helyére akarjuk hozni az új centert.

Tehát Papikedvence Nubernek annyi és megpróbálunk EU-s centert hozni. (Hogy december-január környékén milyen eu-s centert lehet találni, mikor pár éve októberben is Stulgát sikerült???)

Egyszer talán nekünk is szerencsénk lesz, és kifogunk egy hasznos palit.

Mert ne világklasszisra van szükségünk, csak olyanra, aki stabilitást ad hátul a gárdának!

(Alekszejev például kitűnően illene a rendszerünkbe. Meccsenként dob 10 pontot, lekap 10 lepattanót, emellett kiválóan védekezik és támadásban is helyet teremt a többieknek.)

Amit Simi mondott a hírlapban, hogy a gyors játék lehet az erősségünk, az teljesen igaz. Csak ehhez nincsenek meg a feltételek. (Kemény védekezés, szerzett labdák, lepattanók!!!!)

Ehhez egy erőt sugárzó ötös center kellene, mert rengeteg pontot kapunk a festékből és a lepattanóink sincsenek rendben. A támadójátéjunk kialakítására idő kell, ez igaz, de a gyors játékból addig is meg tudnánk élni. (Ez a Falco ellen is kiderült)

Bradford-McClendon kettős jó lesz, főleg, ha jól kijönnek Borkóval.

A "Simon nem passzol Borkónak" dolgot nem vettem észre, azt viszont igen, hogy Simi védését tökéletesen megoldották csapatszinten a szombathelyiek. (Lásd Savic Fehérváron) Betörni nem tudott, mindig rásegített valaki, és a másik halálos fegyverét, a középtávoli tempóit sem hagyták érvényesülni. 

A Simon-Bradford-Borko hármas olyan tűzerőt képvisel hátul, amilyennel régóta nem rendelkeztünk.  

CB-nek máskor be fognak esni a dobásai.

Brown után (komolyan mondom!) felemelő volt látni még a 6-7 eldobott rossz tripla után is mert próbálkozni. Nem beszari fajta, az biztos. (Ha néha elszáll az agya és tényleg ártana a csapatnak, akkor meg Goran lekapja a pályáról, elvégre azért van ott)

Chad, ha kap egy jól védekező és pattanozó ötöst maga mellé, akkor még jobb lehet. Tetszett még Dávid Geri harcossága is.

A változtatásokkal ez egy egész jó anyag van alakulóban minálunk.

Bizakodóbb vagyok! Annyira bizakodó, mint már évek óta nem!!

Hajrá Fiúk!!

Előzmény: #5dobos (5672)