13bodiferi Creative Commons License 2007.12.13 0 0 5664

Ha én egy karakán edző vagyok, nem játszik nálam, mondhatna bármit a vezetőség. Ha nem tudom az elképzeléseimet véghezvinni, akkor nem dolgozom az Albacompnál. Ez ilyen egyszerű. Ne varrjunk mindent a vezetők nyakába.

Engem az sem érdekel, hogy Zolika mennyit keres, mert közöm nincs hozzá, sőt az sem érdekel, ki simogatja a vezetők közül a buksiját a meccs után.

Ahhoz van közöm, hogy ezt a gyalázatot amit művel ne fogadjam el, tiltakozzam ellene, többet úgy sem tehetek. Egyébként nincs olyan center széles e hazában, aki ellen bátran oda lehetne állítani, rajta keresztül szerez magának önbizlmat Feigltől Harazinig mindenki, megkockáztatom, Szabó Tibi is dobna róla 10 pontot.

Az edzőnk felelőssége, hogy idei évre ilyen garnitúrát vállogatott össze: legyenek nevelhetőek, hajtsák végre az utasításokat, nem baj, ha képzetlenek, legalább csapatemberek (valóságban középszerű, kis tehetséggel, de nagy szorgalommal megáldott emberkék, csak és kizárólag Albacompos szótár szerint! Ezért kérem, hogy McClendonnal kapcsolatban csapatember kifejezést senki ne használjon).

Zolinak a legjobb pszichológusa a közös megegyezéssel történő jogviszony megszüntetés lenne, ennél picit humánusabb meg a kispadon kezdés, a meccsenként öt perc játékidővel.

Előzmény: shark21 (5662)