13bodiferi Creative Commons License 2007.12.13 0 0 5632

Tegnapi meccsel kapcsolatban egy mondat megfogalmazódott bennem: BENCZE TAKARÓDJ!

A játékosok és a szurkolók nevében kikérem magunknak ezt a szégyenteljes, gyalázatos "játékot" és hozzáállást! Az sem érdekel, hogy most milyen betegséggel, fog-, fej-, hát-, talp-, könyök-, csukló-, boka-, (stb.) fájással küzdött! A kutyát nem érdekli!

A játékosainkat a sírás kerülgeti meccs közben a játéka miatt! Közös megegyezést az orra alá, kereshet magának csapatot, már ha talál (megérdemli az a csapat, amelyik alkalmazza!). Ugyanígy Nuber, Soós, köszönjük, viszontlátásra.

Ne haragudjon már meg a világ, de ezért akarnak minket megverni szombathelyi tahók, mert szurkolunk olyan csapatnak, ahol nem mindenki tesz meg mindent a győzelemért?!

Egyébként Simon ilyen gyengén, amióta nálunk van, nem játszott. Kissé zavarja, hogy nem csak ő, hanem más is van, így Radovics és most már Bradford felé nem passzol. Pedig nem ártana. Gyökeresen át kell alakítanunk  a játékunkat, mert az eddigiek -Simon felhozza a labdát, mindenki elhelyezkedik, Zoli megigazítja a vízjelző fejpántot, Radovics beleköp a tenyerébe, a "mozgás" (ez toporgás inkább) elindul, ekkor már 8 másodperc van vissza, ezt követően lesz ami lesz - nem vezetnek sehova. Tegnap is addig voltunk partiban, ameddig nem a "jól megkoreografált játékunk" (lásd fentebb) működött.

Egyébként azon felül, hogy Bradford dobásai nagyrészt nem ültek, nekem használhatónak tűnt a játéka, sokkal több lehetőségünk volt, mint korábban. Annyira nem vagyok elkeseredve a csapat miatt, mint voltam Solnok után. A romboló elemeket meg kell szűrni (Bencze Zoli), ki kell rakni a féket, a játékot át kell alakítani. A sok középszerű csapatembertől meg el kell búcsúzni. Inkább nézem a Keller Ákost, meg az Antal Szabolcsot.

Engem dühössé tett a vereség és a mikéntje, mert igenis győzhettünk volna tegnap.