Tóthika Creative Commons License 2007.12.12 0 0 391
Tegnap 4000 Ft-ot fizettem, amiért szétverték a pofámat, és ez még csak a kezdet volt. :-((( Viszont a kollegáim örültek, mert nem tudtam beszélni. :-)))

És hogy vissza fogod sírni azokat a szép időket, mikor még a sterilizált cumi leejtése volt a legnagyobb probléma! ;-) Piciny leányommal ma azon vesztünk össze, hogy ész nélkül elindult egyedül kifelé a Tacskóból, ami természetesen szigorúan tiltott az autók miatt. Leszúrtam, mint a pengős malacot, erre szívszaggatóan bömbölt hazáig, hogyaszongya "vigaszod a Kingát".

Amúgy megint volt egy hihetetlen húzása. YouTube-on nézegettünk klipeket, jót pogózott Alice Cooperre, meg Doorsra. A végén felkínálta a gép Máté Pétertől az Egyszer végetért, ráklikkeltem, a csaj meg elkezdett fintorogni, hogy kapcsoljam ki, nem tetszik. Mondtam, tudom, hogy ez szomorú, de anya szereti, úgyhogy meghallgatnám. Erre kétségbeesett, hogy a bácsi szomorú, és ő azonnal megvigasztalja, ne legyen szomorú. Ez 10 körül történt, de még az előbb, fogmosáskor is rákérdezett, hogy szomorú-e még a bácsi. (Először azt se tudtam, kire gondol, míg az éneklést nem említette.) Mi lesz ebből, Teréz anya? ;-)
Előzmény: H_G (382)