A homeopátiát nem biztos, hogy érdemes összehasonlítani az SPA-val több szempontból sem. Én magam is szedek homeopátiás szereket ha szükséges, de ott azért van magyarázat, és nem mellébeszélés meg hókuszpokusz leírás, mint amit ehhez a géphez adnak.
Én egy orvosi (hematológiai ) műszereket gyártó cégnél dolgozom fejlesztőmérnökként elektronikai területen. Van laborunk is, és sok egyéb. Amikor megjelent eme készülék kis hazánkban már megvolt a véleményem róla, sejtettem mit rejt a doboz.
De hogy ne ítéljek elsőre szétszedtünk egy gépet, és mértük, elemeztük a készülék működését, kapcsolási rajz készült róla, stb.. Illetve elemeztük a víz összetételét is, mi is van benne, stb.
Egyértelművé vált, hogy kamu az egész. Az egész gépről készült egy leírás, mit is csinál az egész, hogy működik. Az lett a mérés eredménye amit sejtettünk, azaz beigazolódott a feltevésünk. Adnak egy minden valóságot nélkülöző leírást a készülékhez, ami úgy ahogy van baromság, viszont aki nem foglalkozik ilyenekkel, azok számára hihető lehet. Pont ők a célközönség is nyilván.
A mindenféle minősítés pedig ne tévesszen meg. Ez nem orvosi műszernek illetve gyógyhatású készüléknek van elfogadva/forgalmazza, így ilyen jellegű minősítése nincs is, nem is kell, hogy legyen. Ami minősítést kapott, az másra vonatkozik (pl. biztonságtechnika, életvédelem - nem csap agyon az áram, stb).
Tehát hogy van rajta egy matrica semmit nem jelent....
Viszont eme készülékek forgalmazásából pár ember vásárol AUDI A6-ost és egyebeket. Ha ehhez akarsz hozzájárulni, nyugodtan vedd meg. Mindenkinek saját dolga, mire költi a pénzét.
A hit meg sokmindenre képes, mint tudjuk.
Attila
U.i.: Az egész készülék elektronikája pár ezer forintból összehozható, főleg kínában. Hatalmas kasza az egész....