AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.12.12 0 0 378
No még irok egy kicsit aztán eldugulok.

A férjem elment ma délután Győrbe bizonyos munkaügyben. Ott is alszik valahol. Úgyhogy én ma éccaka szalmaözvegy vagyok. Ami akár jó is lehetne, mert végre azt nézem a tévén és oylan hangerővel amit akarok, de mióta 2003-ban volt ez a szörnyű baleset Erdélyben vele, én pánikban vagyok, ha nélkülem utazik el bárhová.
Szóval - nevessetek ki- de naponta többször odamobilozok neki, hogy jól van e. A szerencse az, hogy tudja miről van szó, és csak annyit mond a mobilba, hogy oké, minden rendben, jól vagyok ne izgulj szia, én meg annyit, hogy oké akkor le is teszem.

Most meg itt ülök a lakásban 4 (!!!) macska társaságában. KÖnyörgöm nekem csak egy (1) macskám van már, és az is elég nekem, mert már oylan öreg, hogy foga nincsen, a szájából állandóan valami nyál csurog, ha lefekszik valahová, akkor mindig valami gyanús folt marad utána, emiatt az összes ülő és fekvőalkalmatosságot állandóan a régi függönyeink takarják, amiket már úgy mosok mint más a zsebkendőt... na de itt van ugye Cirbolya is Iván első macskája, aki mára átment manoje tulajdonjogába, ővele nincsen baj, csak éppen annyi, hoyg negyedóránként ki avagy be akar jönni, és állandóan hol nebtről kinre, hogy kintről bentre nyervog valahol. Itt van Iván második macskája, Kisbalázs (amúgy nőstény), aki ugyanezt teszi, azzal tetézve, hogy az a nyávogás amit az művel idegtépő (most már elhiszem, hogy az anyja sziámi) , és még azzal is, hog amikor rájön a hízelgés, akkor nem simer se istent se embert, állanóan valami testrészemet akarja szopni ami kilátszik a ruhából.

És végül most ideiglenesen nálam van a nagyobbik lányom Borisz nevű macskája is, aki amiatt van itt, mert említett lányom Füreden van valami tréningen, és ez a macska aztán tényleg nem akármi. Mert (én még ilyen nem láttam) olyan nagyon kötődik a lányomhoz, hogy szabályszerűen káromkodik, ha csak felé közelítek... akkora mint egy puma ÚGY IS NÉZ KI, és már össze vagyok karmolva csak amiatt mert nha meg akartam simogatni. Ááááááááááááá.....

Viszont a kisunokámmal egyre jobb a viszonyunk komolyan, és egyre jobban imádom. Ma is annyira aranyos volt... mióta hazahozom délben és alszik nálam minden délután (ma kb egy órától fél ötig aludt!!!) azóta ki van cserélve, visszakaptuk a régi aranyos kölköt....