joemaster Creative Commons License 2007.12.10 0 0 3058

A hátsó mosónál feltehetőleg egy csőcsatlakozás csúszott szét vagy elöl, a tartálynál, vagy hátul, a csomagtérfedélnél.

Ugyan az a szivattyú nyomja a vizet mindenhová, más nem tud "elromlani" a rendszerben.

A STREAM az szívás. 130e Ft az új és ennek a CD ERROR mókának a lemez nem kiadással együtt nem nagyon van megoldása, hacsak egy hozzáértő bele nem mászik a lelkivilágába. A márkaszerviz egyetlen megoldása a csere.

A lemezt kivenni úgy tudod, hogy egy döccenőnél, megfelelően időzített mozdulattal megnyomod a kidobó gombot. Én egy vasúti átjárónál (kis hazánkban alig van belőle sík felületű) direkt a nagyobbat döccenő sávba soroltam és rápróbáltam, nekem kidobta a lemezt. Nem is tettem semmit be utána, csak az új STREAM-be.

A Skoda orrmotor fórumon Stevie Wonder árul most egy MP3-mat nem tudó STREAM-et, 39.900-ért. Másik megoldás, hogy veszel egy beépítő keretet (17e körül van) és beépítesz egy akármilyen MP3-mas CD-t (USB, AUX bemenetekkel, esetleg még memóriakártya olvasóval is - kevesebb pénzért).

STREAM kiszerelése: http://www.sof.hu/muhelytip.php?id=36

Előzmény: valaki ül kint a szárnyon (3055)