1 - senki sem írt ilyet
2 - ha ellendrukker lennék, nem járnék 83 óta kaposvári kosármeccsre. Amúgy mi köze ennek a sajtóhoz? Ez egy fórum, ahol szurkolók írnak.
3 - dolgozol a csapatnak.
4 - az is szeretheti a kosárlabdát, aki nem hajlandó homokba dugni a fejét és csak a jót látni.
5 - mint írtam, nálam bizonyosan közelebb vagy a tűzhöz. Nem hiszem, hogy mindent jobban tudok, de véleményem asszem, lehet. Még ha ez Neked, Gubának, KL-nak esetleg nem is tetszik. Sajnos, a véleményem sok szurkolóéval egyezik, nézd meg, hányan járnak meccsre és milyen a hangulat. Ha ez szerinted jó, lelked rajta.
Amúgy nem az zavar, hogy szar a mostani csapat, mert láttam annak idején elég B-csoportos meccset. Sokkal inkább az, hogy szvzs lehetne jobb, ha bizonyos dolgokat körültekintőbben csinálnának a vezetők. Ugyanis - és vissza kell, hogy térjek az elejére - ők hozták ide az előző edzőt és ők választották ki a játékosokat. És ezt lehet próbálni másra kenni, de nehéz megmagyarázni. Bár tudom, hogy ez a legegyszerűbb.
ui: ha már - bár nincs köze a vitánkhoz - előkerült a sajtó: attól még nem játszott jobban egy csapat sem, hogy a szar, lélektelen játékáról azt írták volna, hogy fasza volt, így tovább, szép volt, fiúk...
na, mindegy...