Bocs hogy megtöröm a monológot, de jó olvasni hogy megosztod a tapasztalataid, és szeretnék néhány dologról én is beszámolni.
A index relét le kellett cserélnem, mert indulás után egyre rövidebb idön belül megszünt működni.
Lecseréltettem a teljesen tönkrement hátsó gumikat is, mert akkora dübörgést, és rezonanciát csinált, hogy nem is nagyon mertem járni a kocsival,attól tartottam hogy valami más is károsodhat. Ezt úgy oldottam meg , hogy előlről a szinte új 215-ös gumikat hátra raktam elölre pedig vadi új 205-ös gumik kerültek. egyúttal mind a négy kerék ki lett egyensúlyozva. ( érdekesség, hogy az egyik ócska köpenyben egy alaposan elkopott M6x20-as csavar feje fénylett)
Az eredmény elképesztően csodálatos! Mintha kicserélték volna az autót! Most tudom igazán értékelni Ákos lelkiismeretes munkáját, mert szépen dorombol a motor, és mellette csak a kipufogó erőteljes morgása hallatszik. Eddig az is jóleső érzéssel töltött el, ha kimentem a garázsba és körülnéztem az autót, de mostmár megtudtam azt is micsoda piszok jó dolog vezetni egy ilyen gépet, ha jó állapotú. Viszont újra kell állíttatnom a kerékösszetartást, mert mikor emeltünk a hátulján, megváltozott a beállítás.
Télire mindenkinek jó szerelgetést kívánok.
Laci.