Egy - bár nem a profi világból való - érdekességre hívnám fel a figyelmeteket (Tehtube Mester bátorításával).
A Nice együttes "She belongs to me" című nótáját mely fiatalkorom óta a kedvencem és szerettem volna buliban eljátszani, de eddig nem sikerült zenészbarátaimat rávenni, hogy előadjuk.
Tavasszal a fehérvári Gorsium együttes - ennek a zenekarnak a tagjaival indult a Bikinis frontember D Nagy Lajos zenei pályafutása - tartott egy nosztalgiabulit a Szent István Teremben, s megkértek, hogy próbáljam meg pótolni az évekkel korábban elhunyt kíváló orgonistájukat, "Luit", akire fiatalkoromban nagyon felnéztem.
Táncos rendezvény volt este 8-tól reggel 3-ig, ezért - bár játszottunk néhány Chicago-t, Deep Purple-t és Jethro Tull-t is, főleg Beatles és Rolling Stones volt műsoron.
A műsoron szerepelt a Spencer Davis Group "Gimme some Lovin'" című nótája is. Ebből jött az ötletem, hogy ebbe a nótába beleötvözöm a "She belongs to me" és a "Rondo" című Nice nóták gerincét, s így teljesülhet gyerekkori vágyam. A Gorsium együttes tagjainak tetszett az ötlet és szerencsére a buliban a közönségnek is bejött.
Ha van kedvetek hozzá, nézzétek/hallgassátok meg a klippet:
http://www.youtube.com/v/74OE5zWEkD0
Üdv.:
Misi
Gimme some lovin' - She belongs to me - Rondo