Hát igen, végülis annak is lehet nevezni! :D Mondjuk a rugómmal ha a helyzet megkívánja, tényleg én vagyok a "tank". Persze ez is csak akkor működik ha nem egy igazi nekem való instában vagyok, vagy ha nem egy rakat velem egyszintű vagy mégnagyobb támad rám. 3 velem egyszintűvel sokszor elbírok ha van egy healer is velem, ha egyedül vagyok 2-őt lazán legyapok. De mivel már tényleg elég régen játszottam, a rekordokat már nem nagyon tudom.. :S Az agrót meg tényleg csak úgy tudom tartani ha ide-oda csapkodok egyszer az egyiket, aztán a másikat püfölve, de ennek is csak akkor van értelme ha nem túl nagyok az ellenfelek, vagy ha sokan vagyunk ugyan, de nincs warrink. Volt hogy úgy mentünk le SM-be, hogy nem volt warriorunk. Már nem is tudom hogy voltunk, de megszavaztak engem, meg egy huntert tanknak.. na gondolom nem is kell mondani, hogy nem sokáig jutottunk el.. Főleg hogy egyszintő voltam azokkal, csak ők még pluszba elitek is.. Hát igen, eleve nehéz volt partyt találni, de jót meg már egyszerűen lehetetlen. Szal ennyit arról a szerverről. Na mindegy.. Amúgya warrinak is van olyan bigyója amivel tudja tartani az agrót! Csak ki kell fogni egy jó warrit, aki jól tudja hosználni a képességeit. Hát én már találkoztam pár elég idiótával is, egyiken többet röhögtem mint a másikon.. :D
A huntered nem nightelf? Lovat akarsz egy nightelfnek? Mondjuk az még nem néz ki olyan idétlenül, nade akkor is! :D
Hát én olyan 40 valahányas szintnél ragadtam le nagyon. Már szinte minden kvesztet megcsináltam, de volt egy csomó még instákba, csakogy lehetetlenség volt partyt találni. Na aztán meguntam a dolgot, és átmentem Tanarisba, de ott meg még a többség kicsit nagyobb volt mint én, úgyhogy elég lassan tudtam gyepálni, mert egyszerre mindig csak egyel tudtam foglalkozni, de ráadásul tele volt minden hordásokkal is.. PVP szerveren így elég nehéz fejlődni, főleg mióta meg van a kiegászítő.. Apropó kiegészítő, mostmár kijött a következő is, vagyis itt még lehet hogy csak úgy hogy előrendelhető, de más országokban már nagyban azzal játszhatnak.
Én elhiszem hogy nehétkes már Outlanden! Nekem még amúgyis voltak nehézkes időszakaim, nem is tudom mit kezdenék Outlanden. Na jó, még azt se tudom eljutok e majd a 60-as szintig! :D De ha majd egyszer eljutok odáig majd akkor ráérek tovább gondolkodni! :D Na de szerintem jól játszol, és nagyon jól haladsz is, szal le a kalappal! :))