mestska Creative Commons License 2007.12.07 0 0 7
nem tudom, én azért angol nyelvtudással is (van agol LPm is), értékeltem azokat a magyar vonatkozású infokat, amiket beleraktak a könyvbe. Másrészt a magyar piacon egyértelműen ez volt a legjobb könyv, a három nagy sorozatot nézve:

LP- bazi sok információ, gyakorlatias dolgok (pl. utazással kapcsolatban, hanyas busz, honnan indul, stb.), minimál kép, néhol még így is elnagyolt
Útitárs- színes, szagos, tele mindenféle fotóval, rajzzal, de információ 0 benne. Egy városi kirándulásra jó, más,nagyobb területet átfogó köteteik iszonyú információhiányosak, még a leggyengébb városról is
Nyitott szemmel - jó kiállású, szép könyvek, sok fotóval, sok infoval, az infokat azonban az eszméletlen mennyiségű sallang közül rettentő nehezen lehet kihámozni, ráadásul a gyakorlatias infok nem hangazanak el. (tehát ott van valami, néz meg, mert jó, de hogy hog yjutsz el oda)
Természetesen az ember kinyitja a száját, és megkérdi, hogy jut el oda. De szerintem az, hogy az adott környékre a város pályaudvarai közül melyikről indul a vonat, és milyen sűrűn kb., az elég alapinformáció

Szóval lehet, hogy nem volt rá szükség, szerintem igen. Főleg, hogy nem olvas mindenki folyékonyan angolul. Én sajnálom, hogy így alakult.
Előzmény: SzaboCsabaBence (6)