Enahmára így kapásból nem emlékszem (de rég nem olvastam már semmit tőle!), Aspennél tudom, és tényleg majdnem minden Pitonos sztoriban előjön... meg ezen a fórumon is (vagy valamelyik másik HP-n?) láttam már emberkéket panaszkodni, hogy milyen randán elbánt DD Pitonnal, és hogy Harry hibája, amiért olyan ellenségeskedés van a Mardekár meg a Griffendél között... Meg hogy miért nem vett be mardekárosakat a DS-be... Hol élnek ezek?! Aspennél különösen azt utálom, hogy Harryt vissza akarták fogni a Kviddicstől, sőt, Harry nem is akart kviddicsezni, mert akkor nem a Mardekár győzne, és neki a Mardekárt kell támogatni mindenáron... Miért? Teszem azt, általánosban tornaórán beosztanak téged meg a barátodat két külön csapatba. Melyiktek hoz áldozatot a másikért és rontja le a saját csapatának a teljesítményét (elárulva őket), csak hogy a másik győzzön?! Ezzel az erővel mondhatnánk azt is, hogy Dracónak nem szabad jól játszania a szép új seprűjén, mert akkor szegény, depis Harry nem győzhet, és milyen dolog az? Először azt hittem, hogy a jó doki vagy Piton helyrehozza ezt a ferdülést Harry felfogásában, de úgy tűnik csak tovább biztatják :(
A Stronger than Hope-ot viszont érdemes végigolvasni, mert csak utólag derül ki, hogy az elején a félőrült Harry szemszögéből, később pedig a szintén nem egészen normális Piton szemszögéből látjuk a dolgokat ;) Itt tapsikoltam és vigyorogtam, mikor elért odáig :D
Viszont sajnálom, de a Slash és az MPreg elleni fujjogásba nem tudok beszálni, érthető okokból ;) Slash&MPreg rulez! :P