Dorinesz Creative Commons License 2007.12.04 0 0 1573

Macskában nem tankolni szoktál, csak szimplán verekedni. :-D Merthogy a tanknak direkt az a lényege, hogy tartsa az agrot. Macskában viszont nem lehet, tapasztalataim szerint. És ha bemennél macskába, és mindenki téged püfölne, akkor kb két másodperc alatt simán levernének. Tudom, mert amikor maciban benyomom, hogy x másodpercig az összes mob engem támadjon (van egy ilyen képessége a druidának maciban), akkor hiába is hílel a pap engem egész végig nem is kicsit, de van hogy szart se ér, mert fogy az életem rendesen. Szóval tankolni maciban. Meg azt nem tudom, hogy a warriornak van-e olyan képessége, amivel direkt agrót fogja, és maga felé tudja fordítani az ellenséget. Mert mentem én már instába warriorral, és simán le tudtam szedni róla az agrót, amikor a kedvem tartotta.

Olyan szar, hogy a druidom még mindig 61. Sehogy se vagyok képes szintet lépni vele. Itt megrekedtem. De a druidámat már 70-nek akarom, csak olyan nehézkes, hogy mindig elcsábulok hunterezni. A hunteremnek meg lovat akarok, csak baj van a repuval. Merthogy exaltednek kell lennem, hogy a lóárus szóba álljon velem. Nekem meg csak honored van. Szóval most agyba főbe kvesztelek a kezdő pályákon, amiket nem csináltam meg (wetlands duskwood meg egyebek) mert utáltam azokat a helyeket, a sok kis fiszfasz kezdő meg beszól nekem, hogy mi a tökömet csinálok ott 40-es szinten. És amikor elmondom nekik, hogy azt csinálom, hogy a repunak kell, nem képes felfogni, és akárhányszor találkozunk, mindig vágja a pofákat, meg mondja, hogy már megint itt vagy? Az ilyen primitív hülyéktől már kiver a víz. Na midnegy, ez van. És azért is nem nagyon kapkodom el a 70-es szintet, mert a játék már kezd átmenni kötelességé. Mindig szinte lecsapnak rám, ha belépek, hogy jössz instába? Nagyon szívesen, csak egy idő után már rohadult unalmas. És már van hogy félek belépni, mert a kötelező program az insta. Ami jó is meg rossz is, merthogy jó az xp szempontjából, rossz pedig hogy már rohadtul unom. Meg mondjuk most le is vagyok maradva, merthogy én csak 61 vagyok még mindig, a többiek meg már rég 65. Dehát ez van, nem tudom magam rávenni soha, hogy játszak már végre a duridámmal, mert tök nehézkes már minden outlandon, vagy lehet, hogy csak én érzem így. Na de most már aztán tényleg szintet fogok máma lépni a druidámmal ha du játszok vele, mert ez már nem állapot.

Előzmény: blackrat (1572)