AliceCsodaországban
2007.12.03
|
|
0 0
269
|
Eszem megáll.. Felhív a nagyobbik lányom, hogy mondjam le a ma délutáni gerincvizsgálatot. MOndom mééér??? Hát mert a macskája nem ette meg az antibigyót, és azt kéne elvinni antibigyó injekcióra mert mi lesz ha nem kapja meg? Hát vele ritkán szoktam kiabálni, de most azt hiszem kihallatszott... mondom le van szarva a macska, kitisztították a sebét, kapott egy antibigyót, nem lesz semmi baja, de ha mégis akkor majd idehozod és az apáddal napnta elhordjuk szuratni, a gerinced fontosabb!!! De hogy különben is olyan barátságtalan idő van... mondom van autód, de ha nem azzal mész akkor kibirod azt az öt percet a metrótól. Na igen, de itt annyi a munka, különben is később jöttem be... mondom na és akkor mi van? Kerékbe törnek vagy mi? Hát azt nem, de a lelkismeretem... mondom (kiabálom), hogy tudod mit csak egy pár napra dugd a seggedbe a lelkiismeretedet, és menj csak szépen el... hát a végén morogva de megigérte. Most nem tudom, hogy itt valóban a macska, időjárás, munka stb az oka, hogy nem akar elmenni, vagy egyszerűen fél az eredménytől??? :-((( |
|