lightningman Creative Commons License 2007.12.02 0 0 5183
azt nem értem, mi a francért akárjátok ti ennyire Spiveyt év közben, mikor épp kezd összeállni a csapatotok, a játék, talán az emberek is tudják már, mit kell csinálni...

minek Spiveyt Nuber helyett? majd kértek a ligától 3 hónap szünetet, hogy Miljkovic be tudja építeni a csapat szerkezetébe?
a nyír1 meccs mutatta meg, mi az erősségetek, miért csinálja az edzőtök, amit csinál év eleje óta. miért kéne ezt lerombolni azzal, hogy az egyik legjobb védőtöket becserélitek Spiveyra, aki lutri, mert bár McLendon sem fiatalabb, az egyik magasember, a másiknak meg a gyorsasága a fő erénye, ami pont hogy a korral egyre inkább csökken... támadásban is van elég emberetek szerintem bőven, Spivey nélkül is. Hangára jóval több feladatot bízhatnátok szerintem, ahogy ez most, hogy nincs Brown, létre is jött és lám... lehet, hogy nem idén fizetődne ki, hanem két év múlva, mikor a(z egyik) legjobb magyar játékos a tietek lenne. mert magyarországon pont atletikus kisember nincs normális, Simon és Németh teljesen mást játszik, mint Hanga, aki ha kinövi magát(és ezt csak játékpercekkel teheti, méghozzá sokkal), kb. egy plusz amerikainak tekinthető.

mondjuk nekem csak jó, ha Horváth Zolit idehozzátok Henderson helyett, de inkább Spiveyt várom már Nuber helyett, szerintem ott buknátok be minden esélyeteket a bajnokságra.
Előzmény: fefe22 (5173)