Ha van egy jó healer, akkor a rugó egész jó kis tank tud lenni! Sokszor hogyha nem volt warriorunk, akkor mindig a rugó volt az egyik legjobb tank. Meg volt hogy úgy mentünk csapatba, hogy 3 rugó meg 2 healer, és taroltunk ám rendesen! :D Meg a rogue az egyik legjobb dimage dealer! :) Amúgy nekem a druidom is leather cuccban van, neked nem?
Hát igen, a simens nem valami szuper jó márka. Én egy accer-re pályázom ha már laptop. Amúgymeg az hogy lehet e játszani rajta, az attól függ hogy milyen az összeállítása. Proci meg mit tudom én. Meg van olyan is ami kifejezetten játékra lett csinálva, jó mondjuk az nem valami occsó, dehát én amúgyse olyat akarok majd. :) Na de még úgyis van elég időm eldönteni mit is akarok, az árak is lassan mennek lefelé is, mondjuk 2-3 hónap alatt nem tom mennyit menne le, sztem semmit, de anyu mindig ezzel jön, na mindegy. Idén már amúgyse hiszem hogy lesz, megvárjuk a karácsony utáni "leárazásokat". :)
A GC-re meg még gyúrnom kell mert most költöttem el a félretett zsémet egy telóra, mert a régi bemondta az unalmast, de ez tök jó! :D