lehcsi Creative Commons License 2007.11.30 0 0 430
Eddig csak olvasója voltam a fórumnak, de jövendőbeli D épületi lakóként minket is utolértek az események, mégpedig kaptunk 1 (elektronikus) levelet a Murustól, miszerint vegyük tudomásul, hogy a tűzvédelmi 6óság módosításokra kötelezte az építőt az épületünk homlokzatán, mégpedig a 50/250-es ablak helyett 50/160-t lehet beépíteni.

Szerintetek az miből következik, hogy 1xűen tudomásul kell vennünk, hogy olyan módosítást eszközölnek, amely (gondolom én, laikusként) az építőnek megtakarítás, nekünk meg a kisebb ablakból kifolyólag hátrány?

Más, ezzel kellet volna kezdenem: amikor először idekeveredtem a fórumra, arra gondoltam, hogy ez a fajta nyilvánosság legalább addig korlátozza az építtetőt a nem teljesen vevőbarát tempó fölvételében, amíg a lakások túlnyomó részét el nem adja, és ezt alá is támasztották Varga Tamás első hozzászólásai. Ahhoz képest, hogy a liliomdomb.hu szerint még 84 lakás szabad a 198-ból (42,42%), az elmúlt hetek beírásai azt sejtetik, hogy a hozzáállásban már most változás látszik beállni, ami annak fényében, hogy mi a legjobb esetben is bő 1/2 év múlva költözhetünk, nem túl biztató.