"...hál istennek nem vagyok túl kritikus a képminőséggel szemben, lehet hogy észre sem veszem..."
Bakker, tényleg irígyellek! Nekem a belem jön ki, mikor egy áruházban egy "kellemes kis" Mónika-show-t vagy egy Rém rendes család-ot mutatják be plazmán vagy LCD-n. Ahogy "úszik" az emberek arca a digitális masszában és minden részlet szó szerint elkenődik ("smear"). Brrooááááffff! És ezért többszázezreket kérnek!
Ha az én 34"-os Loewe és 29" Samsung CRT TV-im negyedennyi sz..rt mutatnának, már rég kivágtam volna őket a fenébe.
Persze az ügyes üzletek és eladóik általában ódzkodnak földi analóg TV-adások demójától, valahogy mindig vagy csúcsminőségű digitális demo-DVD-ket, vagy olyan mű-filmeket játszanak, melyek 100% digitalizálással készültek, azaz közük sincs a valósághoz.
Pláne, mivelhogy 4:3-as adásokat nézek elsősorban, így "plazma-LCD-kultusz" kilőve, továbbra is az "elmaradott" képcsőnél maradok, számomra összehasonlíthatatlanul nézhetőbb a képük, legalábbis földi műsorszórásnál.
Persze, persze, a marketingesek által irányított divatirányzat sokat nyom a latban, hisz ők tudják és megmondták a tutit: Laposat kell venni!
Mindenki úgy élvez, ahogy tud...