Nándi, a hivatkozott az, akire hivatkoztál: KRZS. Volt mindene, ezt használja, ez vált be a legjobban.
A bypass az no effekt, totál, így van.
Nemrég írtam Brian Augerről ismét, vonaljel -> tranyós aktívboxba. És állat volt, de úgy nehezebb.
A lezlik 99,99%-nál a break random. Nemrég írtam, kevésbé differens a stop, ha eredeti, csöves, fa a laci.
Viscount DB stop = slow: 1.
A Hammond agyadat gondoltad "megforgatni" ?
Egy ilyen szinti nincs nagyon hova fejlődjön. Megbíztahó ez EMU, állt már le Roland is. Az EMU-nak zenére sokkal vastagabb, melegebb a hangja nagy dinamikával, a Hiccszpész évek óta szajkózza szintén. Egész könnyen kapni és igen kedvező árért, és gyakorlatilag csak azzal is tökéletesen el lehet boldogulni magunkfajta zenékben.
Kicsit variáltam a mexólaláson. A main-en általában monóban kihozom a nem orgonákat a KBR hifi részére. Az orgonát a sub1-ről szintén küldöm monóban a lezli felé. De most a sub1 másik oldalát meg bekötöttem a hifibe, így egyszerre szól a lezlis, ill. a direkt vonalhang tetszés szerinti arányban. Joey DeF is így kérte, a stúdiókban is így szokták felvenni (Rudy Van Gelder pl.), valóban nagyon hasznos. Csökkenteni lehet a forgás/hullámzás mértékét és erősíteni a keyclicket.