GordonGekko Creative Commons License 2007.11.30 0 0 5081
tisztelem a véleményedet, ugyanakkor rávilágítanék, hogy szerintem miért nincs igazad:

Banks itthagyott minket, minden jelzés nélkül. Ha marad, igen sanszos hogy döntőben vagyunk (igen tudom a sportban és történelemben a "mi lett volna ha" kérdésnek semmi értelme). Szóval igen suttyó módon lelépett, szerződést szegett. Ezt a legnagyobb sztárok sem merik megtenni, vagy ha mégis, akkor igen csúnya pénzbe kerül nekik... Banks meg korántsem volt az a kategória. Kiemelkedő volt egy középszerű bajnokságban. Lényeg: nagyon csúnya módon cserbenhagyta a csapatot. Erre semmilyen mentsége sincsen. Ez az egyik legundorítóbb dolog amit lehet tenni a sportban (nyilván durvább a saját csapatod vereségére fogadni, de az más tészta igaz Pompi?? :))

Aztán Banks január óta nincs játékban. Az hogy lement gyúrni, futni, meg dobálni a haverokkal az más tészta. De erről nincs adatunk. Hogy európában nem játszott az tuti. Ennyi kihagyás meg bőven meglátszódik, még akkor is ha vékony a magyar színvonal.

Aztán húzzunk pár egy kis páhuzamot Borkoval. Borko megszakad a pályán, de füttyöt kap. Banks szarik az egészre, sőt le is lép, és mégis páran visszavárnák. Elég ellentmondásos az ezerfejű (kicsit Silyésen).

Aztán azt se feledd hogy azzal hogy Banks lelépett, Téged is becsapott, mert nem azért vettél bérletet... vagy jegyet.. a Te pénzed is benne van abban a fél havi fizuban amivel lóg a klubnak...

Én örülök hogy nem hozzánk jött. Nagyon nagyon. Azon csodálkozom hogy az MKOSZ engedi itthon pályára lépni. Amíg ilyeneket meg lehet lépni addig máshol sem lehet rendet elvárni a sportágban... :((
Előzmény: fefe22 (5077)