K.Tib Creative Commons License 2007.11.29 0 0 103
A járdát a gyalogosoknak, a kerékpárutat a bringásoknak stb. találták ki. Mit keresnek rajtuk parkoló autók? Nincs elég hely? Érdekes, mintha a futóknak is lenne pár mentsége. Nem vagyok autóellenes, napi rendszerességgel autózom, méghozzá a városban. Valaki még azzal is vádaskodik, hogy az autósok pénzéből biztosít a rendőrség, stb. Én is autós vagyok, nekem is van két autóm, fizetem a teljesítményadót, a kötelezőt, egyre még cascot is, évente összesen 20000Km-t futnak, ennek az üzemanyag költségét is kénytelen vagyok fizetni. Ezen kívül nem minimálbérrel vagyok bejelentve, több mint egy Swift árát adózom évente. És mégsem zavarnak az utcai futóversenyek! Egyszerűen csak felháborított, ahogyan korlátolt, lusta, autó nélkül élni sem tudó emberek hozzáállnak ehhez a kérdéshez. Tudod mit, nem érdekel, mostantól forrjatok csak saját levetekben, utcai futóverseny akkor is lesz jövőre, ha még százszor leírjátok mekkorát szívtatok ezen, és ezen a vasárnapon futóverseny, vagy egy koccanás miatt.
Előzmény: Flacika (102)