oldember Creative Commons License 2007.11.29 0 0 26

Na, végre valaki tisztán érthetően beszél!

Köszönöm! Ebből az egy válaszból több kiderült , mint amit hetek óta olvasgatok.

Az egyértelmű konkrét megfogalmazások hiányoznak a magyar nyelvű leírásokban.

Angolul pedig sajnos nem tudok. Illetve csak a legszükségesebbet, de az meg nem sokra elég.  

Valóban nincs szükségem a tesztelő programra, ezért ezt törlöm. (Bár itt nekem is voltak fenntartásaim, de a sikertelenség vitt bele a próbálkozásba)

Ezzel a lépéssel a Mysql téma is lezárul. 

Ezt az index.htm - index.php cserét tovább próbálgatom.

Lehet, hogy eddig valamit rosszul csináltam? Nem lehetetlen! 

Addig úgy sem nyugszom amíg ki nem derítem. 

Még egy-két kérdésem lenne: lehet-e hivatkozni rá vagy netán beszúrni a Php fájlt? Illetve mi az eltérés a html megoldásoktól, ha van egyáltalán? 

Kell-e külön figyelni valamire a PHP-ban? Végül, lehet-e kombinálni a kettőt és nagyon bonyolítja-e?  

Nem akarom megtanulni az egész programozási nyelvet, csupán a meg lévő honlapomat szeretném néhány helyen csinosítani vagy ha kell átírni, esetleges hiányait pótolni és úgy egyáltalán haladni a korral a honlapon is, stb.,stb. 

Ezért megelégszem az ehhez szükséges tudásszinttel, többre időm sem nagyon lenne(gondolom ehhez azért több idő kellene, mint így amatőr módon csipegetve ellesni ezt-azt!) , meg szükségem sem igen lesz rá.  

Előzmény: DJG (25)