eleri Creative Commons License 2007.11.28 0 0 333

Szia Bernadett!

Hát ezek nem túl jó hírek...

Mi most voltunk műszaki egyeztetésen, de a szellős lakásunkba még nem igazán mehettünk fel. Én már azt hittem, hogy a héten elkezdik rakni a tégláinkat, mert a felettünk lévő emeleten, már javában rakják. De kiábrándítottak, hogy csak 3-4 hét mire meglesznek a válaszfalaink, és tárgyalhatunk tovább a villanyossal és a gépésszel. Mondjuk mi már most úgy mentünk oda, hogy simán tudtunk volna beszélni bármelyikkel, mert elég rendesen összeállt a fejünkben a kép, hogy mit hogy szeretnék. Mondjuk a belső kialakítások tekintetében elég kevés változtatásunk lesz, de már szinte azt is tudjuk, hogy milyen bútorokat szeretnénk, és ehhez képest milyen kiállások és hol legyenek.

Sajnos a Profátón nem lepődök meg, mert ÁF-ben sem volt sokkal másképp... drágák... mi már szinte tutira látszik, hogy nem tőlük fogunk rendelni. Azt meg végképp nem értem én sem, hogy a beépített szekrény miért nem 100%-os beszámítás. Elvégre ahhoz is laminált lapok és különböző elemek kellenek, ami elvileg a cég profilja... mondjuk ez sem érdekel különösebben, az IKEÁ-ban remek bútorokat lehet kapni. :-))

A Unicredit vs. CIB-bel mi is szereztünk tapasztalatot. A múlt héten mindkét adatlapot beadtuk, hétfőn még az egyiket, pénteken már a másikat. :-))

Mesélj valamit magadról, ha van kedved, honnan költöztök, és hányan?

Előzmény: bernadett3 (331)