Paleokrites Creative Commons License 2007.11.28 0 0 753
Égett a kezemen a klavi, amikor írtam eme "Őreájuk már nem mondja, hogy igen jól sikeredet.... " sorokat és biztos voltam 100 %-ban, hogy lecsapsz rá, mint Floki a tollseprűre.... :))

Én amúgy evolúcióban nagyobb esélyt látok az élővilág kifejlődésére, mint az úgymond isteni teremtésmitoszokban!

Nos Ádám és Éva esete más megvilágításban nézendő.....!
Isten nem mondotta nekik OTT A PARADICSOMBAN, AMIT KIŰZETÉSEKOR MEGTETT, hogy szexeljenek, sokasodjanak, szaporodjanak, sőt azt sem, hogy egyek legyenek! Avagy te olvasol a sorok között is?
Amikor megnyilatkoztak a szemeik, akkor szembesültek mezitelenségükkel és ezt szégyelték...., eladdig azt srm tudták a pisi-kaki és mesin kívűl, avagy már az sem volt??????..., hogy az mire is jó még!

Sátán személy megalkotása a katolikusok találmánya, te az vagy?
A kígyó nem volt sem vádoló, sem ellenség, de még a te szavaiddal élve a "sátán egy bábja" sem! A kígyó az kígyó volt, Isten is így szólította meg! Te katolikus vagy, netán onnan értél JT-nek? és még mindig kígyósátán sztereotípiáid vannak?

"" A kígyó elmondta azt az igazat, amit Isten egyenlőre az ember számára megemészthetetlennek tartott"""
Na végr!, te is elismered, hogy a kígyó igazat mondott! :))...., dehogy lenézze Isten teremtményeit , arra hivatkozva, hogy úgy is megemészthetetlen számukra" , amikkel így is később szembesültek....., hát kisebbségi érzése lehetett az istenednek.... Persze kertészeti, állattartási és gondozói, no meg polgárőri-vagyonőri feladatokra nem voltak alkalmatlanok?