pl. a méz is megerjed, ebből aztán kiváló mézpálinka készíthető, de magában is bódító, nem gondolod?
A cukor erjesztő hatású a gyomorban....., vigyázz nehogy alkoholt gyártsál, mint azok akik élesztőre gyümölcsöt, yzőlőlevet ittak, mert véletlenűl sört is gyárthatsz, de nem az etil csoportbatartózót, hanem a metil félélet, tudad?
Pl. Balázs Katalin receptkönyvéből egy jó élesztőpástétomra megevett narancs, körte, szőlő, alma, vagy italformájában pl. must, rostos lé....., ejj de bódító elégedetséget válthat ki ez a vegetárius kaja....
Azt tudtad, hogy maga a szója mérgező anyagokat tartalmaz, amit génkezelések sokaságával próbáltak, és kísérleteznek ma is kivonni belőle, de mindhiába, hiszha rendszeressen nagy mennyiségben fogyasztják, rákkeltő?
Se ha akarod sorolhatom még...., az étel ártalmakat....