Adam18 Creative Commons License 2007.11.28 0 0 278

Helló!

Szépek a cochinjaid! :) Az egyik ami tetszik az az első képen lévő legközelebbi tyúk, mert nekem is ilyen van csak, nem cochinba, hanem Brahma-ba. ;) Ezt a színt lazacnak hívják. A másik ami tetszik, az aranybúzaszínű tyúkod, nekem japán tyúkom van ilyen színben. :) Persze a kakas is nagyon bejön, nekem most a tavaszi Brahma/házityúk keverékek közül az egyik kakas lett pont ilyen színű. :D Majd hamarosan csinálok képeket, csak a pár héttel ezelőtti esős, hideg idő miatt nem tudtam csinálni, mondjuk most is hideg van, de azért fogok fotózni rendesen. :) Az esős időszak alatt lebetegedett néhány madaram: egy Brahma tyúkom elpusztult, meg a fehér japán kakasom. :( A másik Brahma tyúkot kikezeltem. :) Két pávatyúkom és az egyetlen egy fácánkakasom(a maradék két fácántyúk, ami volt minden ok nélkül, persze nem egy időben elpusztult) is lebetegedett, de szerencsére őket is sikeresen kikezeltem, bár még a fácánkakasomnak az egyik szeme bevan ragadva. És ami még megdöbbentett, hogy az egyetlen egy cochintyúkom egyszer csak minden nyom nélkül eltűnt a fedett, zárt baromfiudvaromból. :S :( Hát, szóval tavaszra, a börzére összejött egy szép kis bevásárló lista. :) Üdv.

Előzmény: Balázscochin (277)