Paleokrites Creative Commons License 2007.11.27 0 0 740
Érdeks elemzés Istenről, gondolkodásáról, elmélkedéseiről, tervezetinek részleteit fejtegetéseid következtetéseidől...., hogy már előrre beintegrálta teremtményei agytekervényiibe, az úgymond " szükségszerű bűnözési hajlamokat "....és a kegyes Úr úgy irányította a dolgokat, hogy teremtményei a legkevesebb bajt okozza a " világegyetembe"....?????????????? Még azért nem turistálunk annyira ott...., mármint az univerzumba...., hogy annyi kárt okozzunk, de bizonyára ha te mondod ez is eljön még mielőtt a jóistened.... :)))

Isten teremtette a sátánt? Hol írja ezt a bibliai szerzők közül bármelyik is?

Én kígyót olvasok a teremtés utánni paradicsomi élőlények közül.... és nem sátánt...., de lehethogy Mózes ezt a kígyót / neked sátán / emelte fel a pusztai vándorlásai során??
Neked bűnsztereotípiáid vannak, nem?
Szerintem rossz helyen tapogatod isten kabátját......... Isten nem mondotta, hogy Ádám és Éva bűnt követett el, így ezt le is zárhatjuk, mert az első bűnt Kain rakta le.... az emberiség erkölcsi asztalára!

Már többször említettem, hogy sátán nem járt az Édenben, kígyó, kígyó az igen, de sátán, keresztény sátán személy nem!!!!
, nem!

Ádámot szerinted próbára tette Isten?
Mégis Éva szakított a fáról?
Ádám is evett? Na és, ez nem mese a szalmiákszeszes kurbunkurusról....., de te már egy egész regényt ihleteltél a történetből..... Miért nem adod ki valahol?

Ádám nem bukott el, sem Éva, de Isten sem és a kígyó sem....., akkor ki bukott el? A keresztény 1232670645238 elméleteinek valamennyike?

A gonoszok vajon tényleg mindenáron élni akarnak? és a jók? a langymelegek, a periférikusok, a ki tudja miféle csoportokba tartozók?

Honnan szeded ezeket a travesztiákat?