Úgy nézett ki a tervrajzon, hogy jobb szélen ajtó, mellette ablak. Erre lett középen (ablak helyett) ajtó. Ablak nem lett. A válaszfal nem is annyira bosszantott minket, de ez elég gáz.
És helyileg hova kell mennetek a válaszfalazás előtt? Mi október 20-án voltunk műszaki egyeztetésen, és már múlt 7 csüt-n megvolt a válaszfal és lehetett egyeztetni a villanyszerelővel, úgyhogy szerintem nektek is eléggé gyorsan kész lesz. Nem tudom mennyire tesz most jót a falaknak ez a hideg, nem értek hozzá.
Az is eléggé rossz, hogy mindenhova csak hétköznap lehet menni (biztos más helyen is így van), de nekünk 1 nap szabiba került eddig és még biztos belekerül jó párba.Természetesen a 2 ünnep között senki nem lesz nyitva. Csüt-n voltunk a Profátósoknál, és majd elájultunk, amikor a kicsi konyhaszekrényünkre kiszámoltak Bruttó 500.000 Ft-ot (ebbe már benne van a "kedvezmény"). Ebbe nincs semmi eszköz, csak a szekrények. Januárba meg biztos több lenne.Természetesen pl. tolóajtós szekrénynél csak 120. a kedvezmény.Bár nem értem a különbséget ebből a szempontból szekrény-szekrény. Érdemes úgy odamenni, hogy nem szóltok a kedvezményről és a lakóparkról, hátha úgy olcsóbb. Végül is még ezzel ráérünk, de a szabi napján belefért, és előre tudunk tervezni és árajánlatokat kérni máshonnan.Jól esik elmondani a tapasztalatokat, mégha nem is túl jók. Jó dolgok is vannak, nagyon rendes és segítőkész az értékesítőnk. Azt tudtad, hogy mégsem Unicredites lesz a hitel, hanem CIB-es?
Amúgy várom már a költözést, remélem nem fog nagyon eltolódni az átadás, és nem lesz több baki.