bernadett3
2007.11.27
|
|
0 0
329
|
Szia!
Először is köszi az üdvözlést.
Nekem is lenne hozzászólásom a dolgokhoz. Múlt 7 csüt-n voltunk egyeztetni villanyszerelővel, épületgépésszel stb. Ekkor tapasztaltuk, hogy a nappalinkban hiányzik az előzetesen egyeztetett válaszfalunk, és az ablak helyett ajtó áll, persze az ablak is hiányzik. Hívtuk a drága műszaki vezetőt aki persze ki volt kapcsolva. Ezután küldtem faxot a központba. Erre jött egy e-mail, amiben közli velem, hogy a hibát "természetesen" ő is észrevette és már ki is javították. Ez azért érdekes, mert előző nap este arra jártunk, és még akkor sem volt kijavítva. Vasárnap megyünk ki, kíváncsi leszek mit sikerült intézni (mondjuk szerintem addigra biztos meglesz). Valamint L.Gy. finoman megkért: "Kérem, hogy ilyen esetekben a továbbiakban szíveskedjen engem, a kapcsolattartót keresni telefonon, személyesen vagy e-mailben. A központ munkatársainak más feladatokat kell megoldaniuk. Nem szerencsés a területek összekeverése". Személyesen nem tudom merre keressem, telefon kikapcs, e-mailt nem tudom.Jó mi? Csak azért nem válaszolok neki, hogy nehogy valahogy kicsesszenek velünk a későbbiekben. Jó volt kiadni magamból.
Valakinek ilyesmi hasznos sztori?
Remélem azért ez egyedi gond, és nektek minden rendben lesz. |
Előzmény: eleri (328)
|
|