HPéter1978 Creative Commons License 2007.11.26 0 0 1252
Nem tudom, de szerintem közel sem annyit, mint amit Di Luca kapott vagy amennyiért Bennatit bevásárolták. Triki nem az a sztáralkat, aki sztárgázsit kapna...

Viszont az tény, hogy személyében Köldennek olyan segítője lenne, aki egyrészt tudja mi a dolga, másrészt tudja mi a dörgés egy háromhetesen.

Hol lenne még hely Klödinek?

- természetesen maradhatna az Astanában, a Giro kiadó. Csak éppen nem hiszem, hogy ez lenne a német szíve vágya...
- AG2R: a jó Christophe helyére miért ne? Kérdés, hogy a franciák akarnak-e annyira egy esélyes menőt, hogy az német legyen...
- Bouygues: nehezen tudom elképzelni, hogy a Kékek idegen kapitánnyal induljanak.
- Caisse: szinte kizárt, bár ha Valverdét utoléri az UCI...
- Cofidis: ők inkább franciásítanak most, de egyénként is ki segítené a hegyekben?
- Credit: attól tartok Legeay inkább dőlne a kardjába...
- CSC: náluk már most a kelleténél több kapitány van, de végül is talán...
- Euskatel: A Baszkok még azt se heverték ki, hogy Davis megcélozta őket, szóval inkább nem kéne. Pedig jó erős csapata lehetne, csak hát. Modjuk ha fel tudna mutatni legalább egy baszk nagybácsit...
- Francaise des Jeux: franciák, és nincs ütőképes segítő.
- Gerolsteiner: őket viszont el tudnám képzelni. Levi óta ráférne a csapatra némi erősítés. És azért tudnának csapatot építeni mögé.
- Lampre: Miért ne? Cunegonak úgyis a Giro fontos. És jó a csapatuk.
- A Liquigast már kiveséztük.
- Milram: a tejesembereknek kéne egy jó háromhetes versenyző, no, de kit tudnának mellé rendelni?
- Lotto: Evans mellé? Cseberből vederbe lenne...
- QSI: Ők már bevásároltak. Devolder és Efimkin mellé nem tartom valószínűnek.
- Rabobank: ugyanaz, mint a Lotto. Menchov mellé nem valószínű.
- Saunier: náluk sose lehet tudni. :-) Gibo és Millar helyett egy two in one? :-) Attól függ, mire mennek az orvosok/jogászok Mayoval...
- T-Mobile: hát az érdekes fordulata lenne a világtörténelemnek...

Szóval látok lehetőségeket. A tehetsége alapján szinte bárhol lehetne kapitány. Csak hát sajna nem mindig az számít... :-(
Előzmény: Törölt nick (1251)