AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.11.25 0 0 107
Nehéz egy gyeses apuka élete mit ne mondjak.

Én meg ma kicsikét megmérgeztem a családom, igazán nem nagyon csak egy kicsit. Illetve nem is ma hanem tegnap. Szóval csináltam nagyon fincsi lencselevest, főtt füstölt csülökkel, meg sok fokhagymával, babérlevéllel, tejfölösen, mindenki úgy ette mint a nyű, és mindenki úgy fosott tőle mint a nyű. Nem tudom mi lehetett az oka, mert a csülköt külön főztem előző nap, másnap leszedtem a léről a zsírt, a cupákját se raktam bele a levesbe... ma is azt ettük, ma is fostunk.

Manoje nagyon ramatyul van... a Sumetrolim használ valamit az arcüreggyulájának, de kikészítette a gyomrát, meg szédül meg ilyesmi. Olyan vékony már mint egy penge. És sápadt.

A másik lányomról meg már nem is tudom mit mondjak... lehet a vizen fog járni vagy mi. Ő mindig is igen ezoterikus volt, jár meditálni, meg asztrológushoz, meg kristályokat gyüjt amik külömböző kisugárzásokat művelnek, meg a lakását a tai csi szerint rendezte be, mandalákat fest, hogy csak a publikusokat mondjam... namármost ugye - tán meséltem - fájt a dereka, én orvul bejelentettem ahhoz a gerincterapeutához aki nekem secperc alatt megszünteti az idegbecsípődéseimet, elment, megtornáztatta, és úgy megijesztette, hogy több se kell. Hogy TÖBB HELYEN IS gerincsérve van, akarja e műtetni stb.

Na mindegy, én ugyan ezt kicsit szkeptikusan fogadtam, mivel ez a pofa nekem is simán bediagnosztizálta a nyaki gerincsérvet, de mondtamm, ezt ki kell azért vizsgáltatni, kéne röntgen ez az... mielőtt leszázalékoltatná magát ugye.

De nem is ez a lényeg, hanem 1 vett magának egy 50 ezer ft-os gyógyciőt (a bank egészségbiztosítása kifizeti évi 100 ezer ft értékben az ilyesmiket ), aszondja azóta sokkal jobb adereka 2. ma telefonált, hogy egy meditációs zenét hallgatott, egyszercsak ellenállhatalan késztetést érzett arra, hogy táncoljon, ide oda hajladozott, azóta nem fáj a dereka. Most ilyenkor mi van???????????
Előzmény: Mikolt (106)