blackrat Creative Commons License 2007.11.25 0 0 1568

Én is nagyon szeretem az állatos formákat, szintén azért (is) mert jó tank tud lenni, főleg persze olyan nagy szinten! És én szeretek is tank lenni, a rugóval is sokszor vagyok az, így legalább közelharc van! :D Mondjuk ahoz hogy valaki jó tank legyen, kell egy nagyon jó healer is! :) Meg mondjuk tényleg az is jó a druidba, hogyha megunom a tankoskodást, akkor még healer is lehetek! :D

Jé, jó lehet az a voice chat! Mondjuk csak akkor ha a másik fél is magyar! :D Jah, és ez amúgy a kiegészítőhöz van, vagy az egyik frissítésell jött?

A laptoppal kapcsolatban nem te kezdted a "lebeszélést"! :) Már egyik ismerősöm is mondta hogy miket nem szeret benne, meg hogyha képeket akarok szerkesztgetni vagy hasonlók, ahoz kéne egy nagyobbacska monitor. Mondjuk én nem elsődlegesen a jéték miatt vennék gépet, de ha már veszünk egyet, hát akkor azért már azt is elvárom tőle, hogy elfusson rajta egy pár jó játék is! :)) De mivel én annyit sem értek a gépek összerakásához mint tyúk az abc-hez, úgyis rábízom a fiúkra szinte az egészet. Elmondom nekik az elvárásaimat, aztán a többit majd úgyis ők fogják intézni! :D Ebben a laptop vs PC dolgban meg mindenkinek kikérem a véleményét akivel összefutok, aztán majdcsak lesz valahogy! :D És köszönöm a te véleményedet is! Amúgy milyen laptopod van? :)

Előzmény: Dorinesz (1567)