Paleokrites Creative Commons License 2007.11.24 0 0 668
Nos a kígyó ezt mondotta Évának!
"" És monda a kígyó az asszonynak: Bizony nem haltok meg;
Hanem tudja az Isten, hogy a mely napon ejéndetek abból, megnyilatkoznak a ti szemeitek, és olyanok lésztek mint az Isten: jónak és gonosznak tudói. "
És Isten meg ezt mondja Évának!
"" És monda az Úr Isten: Ímé az ember olyanná lett, mint mi közűlünk egy, jót és gonoszt tudván""
Teneked sztereotíp látásoddal van baj, csak a forrásfókuszod ameriaki lelőhelyekről származik, nemde?
A kígyó igazat mondott!

nem hit kérdése, hogy az evangéliumi szerző ket miképpen is lrtelmezik manipulatív módon a különféle keresztény szektavezérek...., hanem erkölcsi.... Ha ehhez adod személységedet, akkor te sem vagy különb, mint amilyennek nevelnek!
Ha az ember fejében az igazságérzet fakad, akkor nem a bólogató jános effektus....

Te bizonyára brillirozod agyadban az értelmet, annyira kicsiszoltan okosálod magad itt, mintha egyenesen istentől hallanánk bölcseségeit?
Tiszta szégyen rám nézve, hogy nem értem sem Jézust, sem követőit abban, hogy miképpen is erőltetik tisztáramosását, amikor egyértelműen a bűnből született állításaitok szerint, hisz Isten megrontotta Máriát, amiből Jézus megszületett, vagyis a bűn gyermeke, több, mint az eredendő bűn!

Én Jézust szerettem volna megkímélni az ilyen feltételezésektől, sőt az antiszemita szavaktól, amiket keresztény szerzők operáltak a szájába!
Jézus figyelmeztetett is erre, a konkoly és a búza, a ne higyjetek el mindent, és meg kell vizsgálni,ítélni mi az igaz, Pál sem zárkozott el ettől!

Nos mi nem beszéltük meg, de te egyóldalúan annak állítod be..., de sebaj!

Akkor konkrétan írd már be az idézeteidet, hogy hol írja egyértelműen a szerző, hogy Isten embergyermeket nemzett Máriának?

Előzmény: evangelium (667)