NyariEso Creative Commons License 2007.11.24 0 0 22
Ettol en is felek, pedig hol vagyok meg a nagyobb gyerektol! :)

Nalunk nagyon sok helyen visszavezettek az egyenruhat, mikor felvetelizik a poronty, vallalja, hogy egyenruhaban kell majd jarni. Tehat ez lehetne az egyik, hogy a tobbi szulovel megbeszelni, hogy suliba ne a vadiuj najki-cuccba kuldjek oket. Vagy naiv vagyok? :)

Habar ez lehet nem is segitene annyit, hiszen a beszelgetes soran is johet a nyomas, ha a tobbiek az itt-ott vasarolt cuccokal kerkednek (meg ha nincs is eppen rajtuk).

A gyerekkel meg lehet beszelni az anyagi helyzetet, de ha olyan kornyezetben van, ahol mindenki mas megengedheti maganak a markast, o tovabbra is szurke kisegernek erzi majd magat. Esetleg lehetne iranyitani, hogy olyan tarsasagot keressen maganak, akiknel szinten nem a cimke szamit a ruhan, hanem valami mas (ez lehet kezmuves kortol elkezdve tanciskolaig vagy vitadelutan szervezesig barmi).

Kozben meg ki vagyok akadva attol, hogy a tegnapelott pl. egy 11 eves es egy 13 eves beszelgeteset hallottam, ami a szineskepernyoju fenykepezos telefonjuk infrajarol, blututjarol es kepcserelgetesrol szolt. De biztos csak irigy vagyok, mert nekem sima monokrom, csak telefonalasra hasznalhato telefonom van ;).
Előzmény: Mikolt (11)